• Prosjekter

Byggmesteren Tromsø AS har eget salgsapparat hvor våre utviklings- prosjekter markedsføres. Her finner du både aktuelle boliger for salg og referanseprosjekter til inspirasjon.   

Med lang erfaring med boligleveranser på alt fra små og krevende tomter i Tromsø sentrum, til større feltutbygginger er vi en trygg partner for ditt salgsprosjekt. Ta kontakt for informasjon om boliger for salg eller for et uforpliktende møte om ditt prosjekt. 

forSale
Enebolig i Båtsmannsvegen 24A
Enebolig i Sjømannsbyen til salgs. Boligen er under oppføring og ferdigstilles våren 2022 Fin plassering, utsikt mot vest og Kvaløya, to verandaer, platt i terreng, hage, parkering i carport , fire soverom og mulig utleie i underetasje, Høy standard.

undefined — undefined kr
Tromsø, Norge
soldOut
Trollbakken 8 Horisontaldelt bolig - Sentralt - Stille - Panorama
Unik mulighet! Drømmer du om en helt ny bolig en liten spasertur unna Tromsø sentrum i et veletablert boligområde med kort vei til barnehage, skoler og Tromsømarka med lysløype og turstier? Da er dette boligen for deg!

3 600 000 — 7 200 000 kr
Tromsø, Norge
soldOut
2 lekre eneboliger i Ivar Aasens veg 8
To moderne familieboliger sentralt på Sør Tromsøya med fokus på høy utvendig kvalitet kombinert med et fleksibelt interiør med god standard som utgangspunkt. Her får du som boligkjøper stor påvirkningsmulighet på overflater og innredningsvalg.

9 900 000 — 0 kr
Ivar Aasens veg 8, Tromsø, Norge
soldOut
Arkitekttegnet i Sjømannsbyen
Byggmesteren Tromsø AS samarbeider med arkitekter. I Winston Churchils veg har arkitekt Øyvind Tufto designa denne flotte 3-mannsboligen. Prosjektet var utfordrende og spennende å bygge og vi er stolte av resultatet!

0 — 0 kr
Tromsø, Norge
soldOut
Funkis i Grønlivegen
Byggmesteren Tromsø har spesialkompetanse innen utvikling av fortettingsprosjekter, eller Hagehus som vi liker å kalle dem. Mange sitter på eiendommer som kan utnyttes bedren og vi analyserer din eiendom og gir råd om beste vei videre.

0 — 0 kr
Tromsø, Norge