• Prosjekter

Boliger til salgs

Byggmesteren Tromsø AS har eget salgsapparat hvor våre utviklings- prosjekter markedsføres. Her finner du både aktuelle boliger for salg og referanseprosjekter til inspirasjon.   

Med lang erfaring med boligleveranser på alt fra små og krevende tomter i Tromsø sentrum, til større feltutbygginger er vi en trygg partner for ditt salgsprosjekt. Ta kontakt for informasjon om boliger for salg eller for et uforpliktende møte om ditt prosjekt. 

2 moderne eneboliger i Ivar Aasens veg 8
To moderne familieboliger sentralt på Sør Tromsøya med fokus på høy utvendig kvalitet kombinert med et fleksibelt interiør med god standard som utgangspunkt. Her får du som boligkjøper stor påvirkningsmulighet på overflater og innredningsvalg.

9 900 000 — 0 kr
Ivar Aasens veg 8, Tromsø, Norge
Funkis i Grønlivegen
Byggmesteren Tromsø har spesialkompetanse innen utvikling av fortettingsprosjekter, eller Hagehus som vi liker å kalle dem. Mange sitter på eiendommer som kan utnyttes bedren og vi analyserer din eiendom og gir råd om beste vei videre.

0 — 0 kr
Tromsø, Norge
Arkitekttegnet i Sjømannsbyen
Byggmesteren Tromsø AS samarbeider med arkitekter. I Winston Churchils veg har arkitekt Øyvind Tufto designa denne flotte 3-mannsboligen. Prosjektet var utfordrende og spennende å bygge og vi er stolte av resultatet!

0 — 0 kr
Tromsø, Norge