Sted
Tromsdalen, Tromsø, Norge
Innflytting
2024
Pris fra kr
-
NOK
Ledige boliger
Delikate boliger sentralt i Tromsdalen

Byggmesteren er stolte av å ha utviklet dette flotte boligprosjektet som tilbyr moderne og funksjonelle hjem tilpasset dagens livsstil. Med et fokus på kvalitet og detaljer har vi skapt boliger som gir deg og din familie alt dere trenger for å trives.

Våre eneboliger har en gjennomtenkt og romslig planløsning som gir god plass til alle familiemedlemmene, samtidig som de tilbyr et godt utgangspunkt for sosiale aktiviteter og avslapping. Stuen har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys og gir en åpen og luftig følelse. Kjøkkenet er utstyrt med moderne hvitevarer og høy kvalitet på overflater og detaljer.

Hver enebolig har 4 soverom med gode garderobeløsninger, og det er to baderom med flislagte vegger og gulv, dusj og toalett. Boligene har også en praktisk bod og vaskerom, samt en balkong som gir mulighet for utendørs opphold og sosialt samvær.

Vi har valgt materialer og utstyr av høy kvalitet som gir en moderne og stilren utforming, samtidig som de krever minimalt vedlikehold. Vi har også lagt stor vekt på energieffektivitet, noe som gir deg lave strømregninger og en miljøvennlig bolig.

Våre eneboliger ligger i et rolig og attraktivt boligområde med gode muligheter for turer i skog og mark. Sentrum og alle fasiliteter er kun en kort kjøretur unna. Med en enebolig fra oss får du et funksjonelt og moderne hjem som gir deg og din familie en god livskvalitet i årene som kommer.

Stor og praktisk sportsbod, samt innvendig bod
Særdeles gode oppholdsarealer med mye naturlig dagslys
Carport integrert i huset
Stor og delvis takoverbygget balkonge

Område

Nærmiljøet

Buss

Nært til bussforbindelse

Barnevennlig område

Stille og rolig. Nært til barnehage og skole

Sentralt

Nært til sentrum og kjøpesenter

Skiløypa

Gode muligheter for friluftsliv. Skiløypa er i nærheten