Byggmesteren Tromsø AS

en ledende totalentreprenør innen boliger, rehabilitering, byfortetting og feltutbygging

Byggmesteren Tromsø AS ble etablert i 2000. Våre eiere, alle aktive innen administrasjon og drift av selskapet, har lang kompetanse og erfaring i å levere boliger til folk i Tromsø. I dag kan vi stolt si at bedriften er eneste lokale produsent av vegg og takelementer til våre husleveranser. Med hjelp av moderne datateknologi designer vi våre husprosjekter skreddersydd etter våre kundres ønsker. Med elementproduksjon og høye kvalitetskrav i hele byggeprosessen tilbyr vi husleveranser med kort byggetid og full trygghet for våre kunder .

Bærekraft Miljø Lokalsamfunn Arbeidsglede

Alle typer BOLIGoppdrag

Helt siden starten har vårt firma hatt stor spennvidde og variasjon i oppdragene. Større feltutbygginger, oppføring av eneboliger og tomannsboliger på kundens tomt, og også hatt prosjekter i egen regi med tomteutvikling og salg av nøkkelferdige boliger. I tillegg har vi hatt mange tilbygg og rehabiliteringsoppdrag med varierende størrelse og kompleksitet. 

Våre ansatte

Med et verdisyn basert på lokal forankring og fokus på lærlingeprogrammer og kompetanseløt har bedriften etablert en stabil og kompetent arbeidsstokk bestående av dyktige 25 tømrere, byggmestere, ingeniører og salgsmedarbeidere.

Vi bruker et moderne foretakssystem der alt av sjekklister, HMS-arbeid, avviksregistrering og dokumentasjon gjøres digitalt ute på byggeplassen. Dette er tidsbesparende og ryddig, og gjør at vi kan bruke mer av vår tid på produksjon.

Helse miljø og sikkerhet er høyt prioritert hos oss og vi jobber systematisk med å forbedre oss. Vi ønsker at våre ansatte skal være trygge på arbeidsplassen hver dag, og ikke utsettes for helseskadelige faktorer. Vi kildesorterer avfall og velger miljøvennlige produkter der dette er mulig.    

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Våre samarbeidspartnere

Når du kjøper bolig av oss får du også med våre dyktige samarbeidspartnere med på laget. Vi samarbeider med utvalgte kvalitetsleverandører, både lokale og nasjonale, og vi stiller høye krav når vi velger leverandør og produkter.