Nyheter, tips og inspirasjon

Nordlys - Kortreiste Boliger

Les mer

Utnytter du potensialet i tomten din?

Byggmesteren Tromsø AS (BMT) har spesialisert seg på fortetting av Tromsøs boligstrøk. De legger til rette for at du som eier bolig på tomt med fortettingsmulighet selv kan ta ut potensialet som ligger i dyre Tromsøtomter.

Les mer

Morten og Astrid-Helene tegnet drømmehuset

I 2015 fikk Morten og kona Astrid-Helene tilbud om å kjøpe tomten som lå bak huset til mormoren hans. På lekeplassen fra barndommen skulle nå drømmen om husbygging bli virkelighet for paret

Les mer

Drømmer du om å bygge i hagen til mor?

Med disse karene på laget kan drømmen bli virkelighet. Jungelen av byggeforskrifter kan ta motet fra noen og enhver som planlegger å bidra til byfortetting. Men visste du at et byggefirma i Tromsø har spesialisert seg på å hjelpe vanlige folk med å utnytte plenen til en ekstra bolig?

Les mer

Velger du det rette huset? 20 spørsmål du kan stille deg

Å velge ut sin nye bolig pleier ikke være lett. Du må velge mellom mange ulike boligtyper med flere ulike planløsninger. Vi har laget en liste med spørsmål du kan stille deg når du er på leting etter et nytt hus.  Spørsmålene kan hjelpe deg på veien til å ta den rette beslutningen, eller eventuelt å velge riktig mellom flere hus.

Les mer