Renovering - Energioppgradering - Nybygg - Arkitekttjenester

Våre tjenester

  • Systemhusforhandler
  • Renovering
  • Nybygg
  • Takløft. Bygge på ny etasje
  • Energioppgradering /
    Etterisolering
  • Arkitekttjenester
  • Byggesøknad

Byfortetting

Byggmesteren Tromsø har spesialkompetanse innen utvikling av fortettingsprosjekter, eller hagehus som vi liker å kalle dem. Mange sitter på eiendommer som kan utnyttes bedre, enten for salg eller til eget bruk eller begge deler. Noen ganger kan eksisterende hus rives og 2-3 nye boliger bygges - med stort verdipotensial for deg som grunneier. Vi analyserer din eiendom og gir råd om beste vei videre.


Boligdesign og byggesøknad

Ønsker du et arkitekttegna hus har du som vår kunde en stor fordel av å bli ivaretatt av en erfaren husdesigner i hele prosjektfasen - fra første blyantskisse til nøkkelen står i døra. Vi kalkulererer og priser ditt prosjekt allerede etter første skisserunde og holder kontroll på budsjettet så det planlagte huset holdes innenfor dine økonomiske rammer.  Friske hjem

I Byggmesteren Tromsø AS har godt inneklima og energieffektive boliger vært et hovedfokus helt siden vi startet firmaet vårt i 2000. Les mer om konseptet "Friske hjem" her!    


Systemhus

Ønsker du et ferdigtegna hus kan du velge fra et stort utvalg boliger hos Systemhus - Norges største husleverandør. Byggmesteren Tromsø AS har vært  Systemhusforhandler siden 2003. Dette gir oss som bedrift og deg som kunde mange fordeler, og gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av boliger i alle stilarter - fra klassisk til moderne i vår huskatalog. Her finner du hus i alle prisklasser og størrelser. Felles for alle er at vi bygger dem med samme gjennomgående høye kvalitet, både når det gjelder materialer og håndverk som vi gjør med våre egendesigna boliger.