Sted
Tromsø, Norge
Innflytting
2019
Pris fra kr
0 - 0 NOK
Ledige boliger
0

Funkis i Grønlivegen

SOLID  KUNNSKAP OM BYGGESØKNADER

I Tromsø er det tildels svært utfordrende å få kommunal godkjenning av byggeprosjekter. Kompliserte lokale reguleringsbestemmelser, utfordrende og ofte små tomter, naboforhold, kulturminner, uoversiktlige vann og avløpsforhold og svakt definerte krav til visuelle kvaliteter på ny bygningsmasse....og mye mer. BMT har lang erfaring med å analysere tomter og designe hus som søkes og godkjennes. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine husplaner!

Byggmesteren Tromsø har spesialkompetanse innen utvikling av fortettingsprosjekter, eller Hagehus som vi liker å kalle dem. Mange sitter på eiendommer som kan utnytes bedre, enten for salg eller til eget bruk eller begge deler. Noen ganger kan eksisterende hus rives og 2-3 nye boliger bygges - med stort verdipotensial for deg som grunneier. Vi analyserer din eiendom og gir råd om beste vei videre.

Områdekart

Interiør

Jeg ønsker mer informasjon

Eller ring oss

Se andre boliger til salgs

2 moderne eneboliger i Ivar Aasens veg 8
To moderne familieboliger sentralt på Sør Tromsøya med fokus på høy utvendig kvalitet kombinert med et fleksibelt interiør med god standard som utgangspunkt. Her får du som boligkjøper stor påvirkningsmulighet på overflater og innredningsvalg.

9 900 000 — 0 kr
Ivar Aasens veg 8, Tromsø, Norge