Tilbygg eller ny etasje

Ønsker du å utvide huset ditt?

Byggmesteren Tromsø er eksperter innen utvidelse av eksisterende boliger, som tilbygg, påbygg og ny etasje. Vi tilpasser oss til hvert prosjekts krav og begrensninger, med et mål om å skape løsninger som best møter individuelle behov.

Vårt arbeid begynner med en innledende undersøkelse, hvor vi kartlegger bygningens eksterne dimensjoner for å identifisere mulighetene. Denne prosessen sikrer at vi er i stand til å utvikle og utføre tilbygg som integrerer sømløst med den allerede eksisterende boligen.

Vi kan også bygge garasjer og andre mindre frittliggende bygg.

I tillegg legger vi stor vekt på å overholde reguleringsbestemmelsene. Ved å foreta en undersøkelse av lokale forskrifter, sikrer vi at utvidelsen er i samsvar med de gjeldende bestemmelsene. Dette sikrer ikke bare lovlighet, men minimerer også potensialet for fremtidige komplikasjoner.

Uavhengig av om ditt prosjekt involverer et tilbygg, påbygg eller  ny etasje, er vi klar til å levere en løsning som oppfyller dine spesifikke behov. Kontakt oss for å diskutere dine byggeplaner og utforske de tjenestene vi kan tilby.

Noen av våre gjennomførte påbygg-prosjekter: