Rådgivning og arkitekt

Vi tilbyr tjenester innen arkitektur, byggesøknad og ingeniørtjenester. Vi bistår deg gjennom hele prosjektet, fra begynnelse til ferdigstillelse.

Byggmesteren Tromsø tilbyr en integrert løsning for dine byggeprosjekter, som dekker alle aspekter fra konseptfaser til detaljert prosjektering.

Arkitekttjenester: Vi tilbyr en rekke tjenester innen arkitektur

  • Mulighetsstudie: Vi begynner med å analysere prosjektets muligheter, identifisere potensielle utfordringer og anbefale optimale løsninger.
  • Forprosjekt: Vi lager detaljerte designkonsepter som definerer prosjektets omfang, skala og estetikk. Dette ender ofte opp i et pristilbud.
  • Byggesøknadstegninger: Vi utarbeider byggesøknadstegninger.
  • 3D Illustrasjoner: Vi tilbyr realistiske 3D-visualiseringer som gir et livaktig bilde av det endelige prosjektet, noe som bidrar til bedre forståelse og kommunikasjon.

Byggesøknad: Vi tar hånd om søknadsprosessen for både små og store byggeprosjekter. Ved å navigere i kompleksiteten av byggeforskrifter, sørger vi for at søknadene er korrekt utformet og innlevert, noe som bidrar til å sikre en jevn godkjenningsprosess.

Ingeniørtjenester: Vi leverer prosjekteringstjenester med fokus på struktur og byggeteknikk. Våre ingeniører utfører nøyaktige beregninger for å sikre at hvert byggeprosjekt vi tar hånd om er sikkert, bærekraftig og oppfyller alle relevante byggekrav.

Ved å velge Byggmesteren Tromsø, får du tilgang til et team av dedikerte eksperter som er forpliktet til å levere kvalitet på hvert trinn av byggeprosessen. Ta kontakt med oss for å se hvordan vi kan bidra til å realisere ditt neste byggeprosjekt.

Ta kontakt for priser.