Stilart
Moderne
Annet
Tomannsbolig
Bruksareal
275,3
Soverom
6

Furnes - Moderne tomannsbolig

Om boligen

Tomannsboligen Furnes er moderne og stilfull. Boligen har stramme linjer og en fasade som brytes opp i vertikale og horisontale kledninger for å skape liv og spenning i uttrykket.

Boligen kommer også til livet ved bruk av ulike farger i områder av fasaden som arkitekten ønsker skal kommet bedre til syne. Her kan man sikkert tenke seg til boligen med flere ulike fargekombinasjoner som komplementerer hverandre.

Inngangspartiet er tydelig og ønsker beboere og gjester velkommen. Det er også overbygd, slik at man er skjermet for vind og vær når man skal inn og ut av huset.

Boligen har en carport til hver boenhet, men en stor flott terrasse over hvor man kan nyte fine soldager. Under taket er det også en praktisk utebod hvor hageredskaper, sykler, sportsutstyr og annet kan holdes lagret.

På fremsiden av huset er det også en smalere balkong hvor man kan trekke seg bort i stillhet for å nyte kaffen og lese en bok, eller bare sitte i solveggen og høre på naturen. Foran husets første etasje er det også enkel tilgang til uteplassen.

Boenhetene i denne tomannsboligen har hele fire soverom og er veldig arealeffektiv. I tillegg til tre soverom oppe, er det en flott tv-stue med direkte utgang til terrassen. Dette rommet er et perfekt sted for barna i familien å boltre seg. En ekstra privat sone i huset er viktig for at man skal kunne trekke seg litt bort å ha litt alenetid når man føler for det.

Furnes er en meget innholdsrik og stilfull tomannsbolig som kan romme både små og store familier.

Jeg ønsker mer informasjon

Eller ring oss

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!

INNRED OG DESIGN
HUSMODELLEN

Innred boligen med 3D mobler etter
ditt eget onske og behov

INTERAKTIV BOLIGPLANLEGGER

Lignende flermannsbolig hus

Lyngen - plasseffektiv og fleksibel
Bruksareal
150.0 m2
Soverom
3
Annet
Enebolig
Stilart
Moderne
Kistrand - praktisk tomannsbolig
Bruksareal
119.9
Soverom
3
Annet
Tomannsbolig
Stilart
Tradisjonsrik