Friske hjem

I Byggmesteren Tromsø AS har godt inneklima og energieffektive boliger vært et hovedfokus helt siden vi startet firmaet vårt i 2000. Les mer om konseptet "Friske hjem" her!    

Hus som puster – balansert ventilasjon
Skikkelig ventilasjon er et av kjernepunktene i vårt Friske Hjemkonsept. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres derfor som standard i våre boliger. Det gir bedre inneklima og skaper ytterligere energibesparelser.

Byggeprosessen bidrar også til
friskere hus

Vi kaller byggeprosessen for «Rent Bygg», fordi vi har innført noen kriterier som kvalitetssikrer byggingen fra første dag: Støvsuging - Våre byggeplasser skal være
utstyrt med industristøvsuger. Hele bygget ryddes og støvsuges jevnlig, og forlates i ryddig tilstand.

Systemhus - Friske hjem

Vi sørger for tørking og fuktsikring av materialer underveis, slik at man unngår fukt- og bakterieskader i huset. Vi prioriterer alltid anerkjente sunne materialer som gir minst mulig avgassing.

Miljømerkede produkter
Vi bruker flere miljømerkede produkter i våre hus. Mange av våre leverandører har gjennomgått strenge godkjenningsprosesser for å få anerkjente miljømerkinger.

En sterkere miljøprofil til ditt hjem
Vi tilpasser din bolig etter dine ønsker og behov. Ønsker du ytterligere energitiltak, er vi behjelpelig med å finne gode løsninger som gir deg den ønskede effekten. Det kan gi et lite tillegg i prisen, men kan gi besparelser i det lange løp på energiforbruk.

Nordan - oppgraderte vindu


Lekerom i husmodellen Bremnes

Enklere å holde rent
Alle Systemhus leveres med en stillegående sentralstøvsuger som samler støvet i en sentral beholder. Det er ett uttak i hver etasje. Støvsugerslangen kobles i veggen og rekker rundt i hele huset. Dette er et praktisk alternativ som er bra for inneklimaet.

Inneklima
Systemhus har egne veiledere innenfor inneklima som sørger for at forhandlerne av Systemhus kan gi de beste råd og anbefalinger til huskjøperen i valg av miljøvennlige produkter og løsninger til sitt nye hus. Systemhus startet allerede i 1989 et samarbeid med Norges Astma og Allergi Forbund om å bidra til bedre inneklima i våre boliger. Samarbeidet fortsetter også i dag og Systemhus jobber stadig med nye forbedringer.Astma- og Allergiforbundet

Friske hjem - Systemhus