• Prosjekter
  • 2 moderne eneboliger i Ivar Aasens veg 8
Sted
Ivar Aasens veg 8, Tromsø, Norge
Innflytting
2020
Pris fra kr
9 900 000 - 0 NOK
Ledige boliger
2

2 moderne eneboliger i Ivar Aasens veg 8

Byggmesteren Tromsø AS er stolte av å presentere to moderne prosjekterte eneboliger for salg i et av de mest attraktive områdene sør på Tromsøya. 

Boligene er designa med mange fine løsninger hva gjelder planløsning og lysinnslipp. Utsikten over innseilingen til Tromsø og til fjord og fjell mot sør og øst er fantastisk! 

Boligene B og C er over 3 etasjer med inngang på midtplanet med 165m2 P-rom 188m2 S-rom,og 220m2BRA. Elementer som 1-stavs eikeparkett, eiketrapp, kjøkken med hvitevarer fra JKE, peis, walk-in closet på hoved soverom, og sov/kontor med eget bad på stue/kjøkkenplanet gir høy bokomfort. Det er lagt opp til en gjennomgående god og moderne standard på den innvendige leveransen som overleveres innflyttingsklar fra utbygger.

Utvendig er det fokusert på høy kvalitet med minst mulig vedlikeholdsbehov. Med liggende sporfrest royalimpregnert kledning er du sikret minimalt tidsbruk på vedlikehold. Hage, carport og romslig utebod kompletterer boligen.  

Kjeller er innredet med åpen løsning slik at kjøper selv kan velge hva slags innredning som passer best for familien. Hybel/ungdomsbolig kan etableres her etter nærmere avtale. Det vil også være gode muligheter for øvrig tilpassing og oppgradering før byggestart.

Utbygger vil igangsette bygging så snart boligene er solgt og andre nødvendige forutsetninger har falt på plass. Det vises til leveringsbeskrivelse og detaljer i prospekt. Ta gjerne også kontakt med salgsansvarlig Trygve A Wedset på 91320065 for mer informasjon!Garasje/parkering
Hage
Flott utsikt
Lekeplass
Sentral beliggenhet

Områdekart

Områdekart

Jeg ønsker mer informasjon

Eller ring oss

Nærmiljøet

Barnehage

Det er høy tetthet av barnehager i nærmiljøet. Alle sammen i gangavstand hjemmefra

Transport

200m til bussholdeplass og gode parkeringsforhold på tomta

Skole

Boligene sokner til og ligger i gangavstand til Bjerkaker barneskole og Sommerlyst ungdomsskole.

Fasiliteter

Kort avstand til både Rema, Eurospar og Coop Prix og OBS!Bygg